Membres de la ACDDH formen part del LEGAL TEAM dels acampats i reunits a la Plaça Catalunya amb la finalitat d'assegurar que es respecti el seu dret de reunió.

El divendres 20 de maig, davant l’amenaça d’un possible desallotjament de la plaça en aplicació de l’Acord de la Junta Electoral que declarava no conforme a dret les acampades realitzades pels indignats/es en diferents punts del territori de tot l’Estat espanyol, l’Assemblea de la Plaça Catalunya va aprovar per unanimitat la intervenció d’un LEGAL TEAM que realitzés les funcions de mediació en cas d’intervenció de forces de la policia amb la finalitat de desallotjar la plaça.

 

El LEGAL TEAM de Plaça Catalunya va estar format per membres de l’ACDDH. Identificades amb armilles grogues reflectants, van recórrer els voltants de la plaça, davant d’una possible arribada de les forces de seguretat. Ni la nit de divendres ni la matinada de dissabte, però, la policia no es va personar en la plaça, i de moment no ha estat necessària l’actuació del LEGAL TEAM.