L'advocacia també ENS PLANTEM

L’advocacia també ENS PLANTEM

Concentració togada el 27 de maig davant la Ciutat de la Justícia

Davant les anunciades reformes legislatives del Partit Popular que, de dur-se a terme, suposen un greu atac als drets i llibertats (Llei de Seguretat ciutadana, Llei d’avortament, reforma del Codi Penal, entre d’altres), us volem fer una proposta dirigida a advocats i advocades, atès que pensem que com a persones compromeses amb la defensa dels drets humans, es fa necessari fer públic el nostre rebuig a les mateixes i fer palès el nostre compromís personal i professional amb la defensa dels drets i llibertats.

Els advocats i les advocades que estem adherits a la campanya ENS PLANTEM contra les (re)tallada de drets i llibertats DESOB14, hem promogut una acció consistent en una concentració el dia 27 de maig de 2014 a les 13.00h. A Barcelona, ens hem concentrat davant de la Ciutat de la Justícia, amb togues. La convocatòria ha estat secundada per altres col·legues de professió arreu de l’Estat espanyol.

Cliqueu aquí per a més informació sobre la campanya

Dins de la mateixa campanya ENS PLANTEM, el dissabte 24 de maig també es convoca un acte a Plaça Catalunya, al vespre: “Per què hem de desobeir”

Boo6M4qIEAApWfv.jpg:large