Tancarem el CIE

Tancarem el CIE

Barcelona sense CIE

La campanya tancaremelcie.cat és una mobilització ciutadana que pretén tancar el Centre d’Internament per a Persones Estrangeres (CIE) de Barcelona, situat a la Zona Franca. La mobilització tancaremelcie.cat la impulsa SOS Racisme Catalunya, Tanquem els CIEs, la Fundació Migrastudium, la FAVB, el Procés Constituent, Òmnium Cultural, el CJB, el CNJC, el Secretariat de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, UGT i CCOO, CGT, la Fede.cat, l’Institut de Drets Humans de Catalunya, la PAH, el MLP, la FAPAC i el CAB, entre d’altres. L’ACDDH s’ha sumat a la campanya i hi dóna suport.

banner_web_tancaremelcie_gif

Més de 800 persones a títol individual i més de 80 entitats ja hem signat el manifest de suport de la campanya. A més, impulsa una campanya de suports de personalitats del món de la cultura, la política, la comunicació.
La campanya Tancarem el CIE culminarà en dos actes: el 17 d’octubre, es farà un Míting Piulada a Cotxeres de Sants (19h) amb 100 intervencions en directe que recolliran les raons pel tancament d’aquest espai que funciona amb menys garanties que una presó; i el 18 d’octubre ENCERCLAREM el CIE (17h), instal·lació situada al carrer E de la Zona Franca.