Dret a migrar dignament

Dret a migrar dignament

Dia Internacional de les Migracions

El 18 de desembre es commemora el Dia Internacional de les Migracions i l’ACDDH, com a part activa de la campanya Tancarem el CIE vol sumar-s’hi. Les entitats impulsores de la campanya, amb el suport de la Comissió de Defensa del col·legi d’advocats de Barcelona, presentaran a la seu col·legial a les 18:30 hores el Manual para la Defensa de los Derechos Humanos de las Personas Extranjeras Encerradas en los Centros de Internamiento, editat per Gakoa i escrit per Julián Carlos Ríos Martín, Eduardo Santos Itoiz i Cristina Almeida.

A continuació de la presentació, hi està convocada una concentració a favor de la mobilitat de les persones i contra el seu internament davant la Delegació del Govern a Catalunya. Hi haurà una acció simbòlica i actuació musical per denunciar la repressió fruit del racisme institucional (als CIE, però també a les fronteres, les devolucions en calent, les batudes racistes, els vols de deportació). Us hi esperem.

18DCartellDiaMigracions_final