15 anys d’Observatori dels Drets Humans a Barcelona

Aniversari de l’OSPDH

L’Observatori del Sistema Penal i els Drets Humans, grup de recerca consolidat de l’Universitat de Barcelona que agrupa professionals i acadèmics del món del Dret i la sociologia jurídica compleix 15 anys d’historia. Durant aquests anys, l’ACDDH ha col·laborat sovint amb l’Observatori i també ens felicitem per aquest aniversari tan important.

Són ja més de 25 anys de difusió de pensament crític a la Facultat de Dret i 15 anys d’OSPDH, combinant coneixement i acció per al foment dels Drets Humans, la prevenció de la tortura i un sistema penal més just i garantista.

Dijous 10 de març es celebra un gran acte amb convidats d’excepció provinents d’organitzacions nacionals i internacionals. Tot plegat amb entrada lliure des de les 9:00 del matí, a l’ Aula Magna de la Facultat de Dret de l’Universitat de Barcelona

Preguen inscripció mitjançant el correu escolapostgrau.dret@ub.edu.