Dia de l'advocat amenaçat

Dia de l’advocat amenaçat

Solidaritat amb advocades i advocats en perill

Com cada any des de 2010, l’ACDDH organitza a Catalunya la jornada del Dia de l’Advocat Amenaçat i convida el dimarts 24 de gener, a les 13h, a participar en la concentració togada davant el Consolat de Xina a Barcelona (Av. Tibidabo, 34). La concentració es celebra de forma simultània en moltes ciutats europees i d’arreu del món. Es tracta d’una jornada de denúncia d’abast internacional que pretén cridar l’atenció sobre la difícil situació dels advocats i advocades en un determinat país, en aquest cas la Xina atès que són perseguits amb motiu de l’exercici de la professió o per causa d’ella, pateixen amenaces i sovint arrisquen la seva integritat física o la vida pel sol fet de defensar certs col·lectius o denunciar uns altre, o intervenir en certs assumptes.

Podeu trobar més informació aquí

Cartel-DOTEL