Primer Congrés català en defensa de l’estat de dret

Amb l’objectiu de donar respostes dels professionals del Dret a la situació d’excepcionalitat jurídica que viu Catalunya, diverses entitats han organitzat el Primer Congrés Català en Defensa de l’Estat de Dret, que se celebrarà el dia 5 de maig amb diverses taules rodones al Paraninf de la Universitat de Barcelona. La Comissió de Defensa del ICAB n’és una de les impulsores.

Aquest Primer Congrés vol ser un espai de trobada amb experts nacionals i internacionals del món jurídic i dels drets humans per trobar respostes i poder reflexionar sobre el context que es viu a Catalunya de pèrdua de drets i de manca de llibertats des de la celebració del referèndum de l’1 d’octubre.

El Congrés ha estat organitzat per cinc entitats (Òmnium Cultural, Comissió de Defensa de l’ICAB, Coordinadora de l’Advocacia de Catalunya, Col·lectiu Praga, Alerta Solidàra i Fundació Catalunya) i compta amb la col·laboració d’altres col·lectius com Col·lectiu Ronda, Drets, Irídia, Càtedra Enric Prat de la Riba, i l’Associació Europea d’Advocats per la Democràcia (ELDH).

En aquest enllaç trobareu el programa en català, i en aquest en anglès.