Estem refugiant? dos anys de l’acord UE-Turquia

Les organitzacions del col·lectiu Fronteres i Drets, de la qual forma part l’Associació Catalana per la Defensa dels Drets Humans, anunciem un nou acte públic sota el títol “Estem refugiant? dos anys de l’acord UE-Turquia“. En aquesta trobada, que tindrà lloc a Barcelona el dijous 14 de juny a les 18:30h al Palau de la Virreina (Rambles 99, Barcelona), ens proposem oferir un balanç de la situació actual de l’anomenada crisi de persones refugiades a la Unió Europea contrastant dades, valorant l’índex de compliment de expectatives i compromisos, tot amb la serietat que aporta la nostra perspectiva jurídica.

En acte obert a tota la ciutadania i del màxim interès social, amb la presentació del 3r tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Asens, l’advocada Isabel Baixeres, Toni Borrell de Stop Mare Mortum, Eduard Aguayo de Proactiva Open Arms i Estel·la Parejo de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat , tot alló en un moment crític en que cal fer valoració de tot el que hem viscut fins ara en l’àmbit del refugi i el dret d’asil. Agraïm la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, així com tota la difusió que es pugui fer de l’acte.