Jornada “Les llibertats democràtiques en qüestió: El cas Altsasu i l’agreujant del delicte d’odi”

Jornada “Les llibertats democràtiques en qüestió: El cas Altsasu i l’agreujant del delicte d’odi”

El proper divendres 6 de juliol a partir de les 9:30h a la 8a planta de l’ICAB tindrà lloc la Jornada “Les llibertats democràtiques en qüestió: El cas Altsasu i l’agreujant del delicte d’odi”, coorganitzada per l’ACDDH, la Comissió de Defensa, la Coordinadora de l’Advocacia de Catalunya i el Col•lectiu Praga. 

La Jornada, que consta de tres taules rodones temàtiques (jurídica, periodística i familiar-personal), comptarà amb la participació tant de juristes com de periodistes i persones que vindran a parlar expressament del cas d’Altsasu. Adjunt trobareu el cartell amb tota la informació detallada dels temes, els ponents i els horaris.

Us animem tant a que us inscriviu com a fer difusió de l’acte, convidant-hi gent a assistir.