COMUNICAT DE L'AED PEL LLIURE EXERCICI DELS ADVOCATS D' EXILIATS POLÍTICS CATALANS

COMUNICAT DE L’AED PEL LLIURE EXERCICI DELS ADVOCATS D’ EXILIATS POLÍTICS CATALANS

L’Associació d’ Advocats Europeus Democrates (AED), de la qual en forma part l’ ACDDH, expressa la seva preocupació davant l’intent de limitar el lliure exercici dels advocats, i per tant el dret de defensa dels exiliats polítics catalans.

En vista de les amenaces i insults patits per aquests, degut al seu exercici professional, requereix als col·legis professionals que vetllin pels seus col·legiats i defensin el lliure exercici de l’advocacia, tal com exigeix la seva pròpia raó de ser.

 

Comunicat en castellà: Comunicado AED Defensa Abogados 09.2018 Castellano

Comunicat en francés: Communiqué AED Defense Avocats 09.2018 Français